Spiżowe Soboty

Informacje o ważnych imprezach i atrakcjach w Klubie Spiż Katowice!

Re: Spiżowe Soboty

Postprzez Admin Nie Kwi 11, 2010 12:24 pm

Tekst który został usunięty dotyczył wpisu o zawaleniu się klubu włącznie z osobami tam będącymi. Ciekawe jak byś się czuł, jeżeli rzeczywiście stało by się coś tak okropnego.

Przypominam, że administracja tego forum nie jest w żaden sposób związana z władzami klubu i nie czerpie od nich żadnych tantiemów z powodu prowadzenia tego forum. Wręcz przeciwnie, nawet nasze prośby choćby o plakaty imprez są ignorowane.
Admin
Administrator

Dołączenie: Czw Paź 29, 2009 7:10 pm

Google Bot
Administrator

Dołączenie: Śro Lut 24, 2009 4:00 pm

Postprzez DariuszDK Nie Kwi 11, 2010 12:57 pm

Admin napisał(a):Tekst który został usunięty dotyczył wpisu o zawaleniu się klubu włącznie z osobami tam będącymi. Ciekawe jak byś się czuł, jeżeli rzeczywiście stało by się coś tak okropnego.

Poszedłbym się bawić do pierwszego/lepszego "klubu" jak w każdy inny dzień nie umiejąc uszanować tego co się stało i odpuścić sobie jednego weekendu bez najebania i bawienia się tak jak to zrobili wczoraj wszyscy, którzy wczoraj przyszli do Spi.. nie mogę tego wypowiedzieć bo na samą myśl o tym "klubie" żygać mi się chce.

I żebu nie było moje pretensje nie ą kierowane do forum lecz to tego żałosnego klubu..
Może ktoś to przeczyta (w co wątpie)..
DariuszDK

Dołączenie: Śro Lis 04, 2009 11:38 pm
Miejscowość: Kato

Postprzez mefisto Nie Kwi 11, 2010 1:53 pm

A cóż tak Cię rozzłościło? Rozumiem, że otwarcie klubu w dniu wczorajszym? Szczerze mówiąc nawet nie wiem czy wczoraj odbyła się impreza, bo mnie to nie interesowało. Nie można mieć pretensji do właścicieli klubu... gdyby nikt nie przyszedł dostaliby jasne przesłanie. Widocznie są ludzie, którzy potrafią się bawić w takiej sytuacji.

Natomiast nie rozumiem czemu oburzasz się, że było otwarte w wielki piątek i sobotę. Czy cały świat musi się dopasowywać do Twojej religii? Trochę litości dla ateistów :P
Ostatnio edytowany przez mefisto, Nie Kwi 25, 2010 11:38 pm, edytowano w sumie 1 raz
mefisto

Dołączenie: Pią Lis 06, 2009 8:24 pm

Postprzez DariuszDK Nie Kwi 11, 2010 3:37 pm

mefisto napisał(a):Widocznie są ludzie, którzy potrafią się bawić w takiej sytuacji.

dla mnie są oni ZEREM.
Ja już wyraziłem opinię na ten temat i nie mam zamiaru wdawać się w dalszą polemikę..
DariuszDK

Postprzez Scorpion Wto Maj 04, 2010 11:13 am

No z tym żeby grać muzyke w tym dniu to rzeczywiście była przesada... Niestety świadczy to o niskiej kulturze klubu i totalnym brakiem etyki działania... Ale jak juz kolega napisał wyżej: liczy sie tylko kasa
Scorpion

Dołączenie: Wto Lut 23, 2010 6:04 pm

Postprzez tomekxxx Śro Maj 19, 2010 11:20 pm

Kurde nie mogęsię doczekać kolejnej imrezy ostatnia była naprawdę gruba mało co pamiętam :D
tomekxxx

Dołączenie: Śro Maj 19, 2010 11:14 pm

Postprzez lord_of_the_world Pon Maj 24, 2010 12:20 am

spiz zszedl na psy. Tego co puszczaja dje nie mozna nawet nazwac muzyka. A ich djami. Swoja droga to dziwne, ze wlasciciel i kierownictwo daje im przyzwolenie na 'granie' pod wplywem alkoholu. Proponuje przejrzec film na lokaliku ze studenckiej srody 19.05 i posluchac jak dj mowi na poczatku imprezy a jak pod koniec. Gratulacje! Obawiam sie ze przestana sie smiac jak pomarancza zabierze im klientow. Skonczy sie swawola.
lord_of_the_world

Dołączenie: Pon Maj 24, 2010 12:11 am

Postprzez DariuszDK Wto Maj 25, 2010 5:03 pm

lord_of_the_world napisał(a):Obawiam sie ze przestana sie smiac jak pomarancza zabierze im klientow. Skonczy sie swawola.

Amen 8-)
DariuszDK

Poprzednia

Powróć do Grafik

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość